Generatietop in De Rode Hoed

2 november 2012
Triodos Bank, Pensioenverzekeraar PGGM, Zorgkoepel ActiZ en de koepel van ouderenbonden CSO organiseren op 29 november tussen 15.00 en 19.00 in De Rode Hoed in Amsterdam een Generatietop.
 
Tijdens deze bijeenkomst zullen 100 genodigden discussiëren over maatregelen die nodig zijn om de solidariteit tussen generaties te versterken. In de vorm van 10 tafels van 10 personen, en 10 stellingen (1 per tafel), over onderwerpen als het pensioenstelsel, het ontslagrecht, de ouderenzorg en de verschillen in normen, waarden en opvattingen.
 
De genodigden zijn zowel inhoudelijke experts, creatieve denkers als vertegenwoordigers van jongeren- en ouderenorganisaties, werkgevers en werknemers. Het is de bedoeling dat de bijeenkomst leidt tot (vooral) originele inzichten en (mogelijk) nieuwe ideeën.